enmorsatill.blogg.se

Föräldraledig i Stockholm - vad funkar och vad funkar inte?

Prylar

Kategori: Allmänt

 
Såhär en vecka före dagen D (även fast sannoliken att hen kommer exakt den dagen kanske inte är så stor...) har man ju sett till att bocka av ett och annat på inköpslistan och bereda plats för den nya famijemedlemmen.
 
Redan för 2 månader sen surfade jag och Anders runt på Blocket i jakt på prisvärda babybjörnar och babysitters. Vi tänkte försöka hålla nere budgeten lite på prylar som vi ju inte vet hur mycket vi kommer att få användning av - men det har ändå slutat med med en fabriksny vagn (även fast just vagnen är en present från mamma och pappa), ett babynest, ny spjälsäng, massor av filtar, lakan, täcken, kuddar, plastade frottéhandukar - och inte minst kläder. Nybörjarfelet: att införskaffa en hög med kläder i storlek 50 och 56 (som bebisen med all säkerhet inte kan ha om ett par månader) - och inga andra storlekar -  har vi såklart gått på. De är ju så söööta de där små mössorna och bodysarna... Men nu är det köpstopp fram till nedkomst.
 
Vår klädkammare, vägg i vägg med sovrummet, har vi också halvt som halvt inrett till barnrum. Tanken är att vi så småningom ska försöka få "Mini" (inga namn bestämda än) att sova där med dörren öppen till vårt sovrum. Återstår att se om krabaten i magen går med på det.
 
/Alexandra
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: